Heeft u een voorliefde voor goede wijnen en wilt u graag op smaak-ontdekkingsreis in Georgië? Wij verzorgen ook proeverijen op locatie bij u thuis of bij uw bedrijf.
Als u wilt serveren wij bij onze fantastische Georgische wijnen ook lekkere (Georgische) hapjes. En mocht daar behoefte aan zijn, dan houden we ook een presentatie over Georgië en haar fantastische wijnen.

Wij bieden een 3-tal standaard pakketten om uit te kiezen. Deze variëren van een standaard introductiepakket tot een premium pakket met een selectie van onze beste wijnen. Er zijn natuurlijk ook combinaties en andere variaties mogelijk, neem daarvoor vrijblijvend met ons contact op. Wij nemen dan graag de mogelijkheden met u door.

De getoonde prijzen zijn per persoon en er geldt een minimum van 8 wijnliefhebbers per proeverij. Mocht u liever in een kleiner gezelschap een proeverij bijwonen, wij organiseren regelmatig in Houten kleine, gezellige proeverijen. Data en prijzen kunt u op deze pagina vinden.

Buiten de provincie Utrecht rekenen we wel voorrij kosten – deze variëren tussen de € 10,- net buiten de regio tot maximaal € 25,- voor de verre locaties in Nederland. We zullen de voorrijkosten uiteraard vooraf aangeven zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Bent u geïnteresseerd, vul dan onderstaande contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met je op!

Evenementen

Heeft u een gelegenheid of evenement, dan willen u natuurlijk graag van dienst zijn om u kennis te laten maken met onze wijnen, lekkere Georgische hapjes of gewoon te voorzien van grotere hoeveelheden fantastische Georgische wijnen. Schroom dan ook niet om met ons contact op te nemen via ons contactformulier, wij staan u graag spoedig te woord!

Heeft u interesse in een wijnproeverij op locatie? Dan helpt u ons met het aanleveren van de volgende informatie:

  • Datum
  • Tijdstip
  • Aantal personen (exclusief de gastheer/gastvrouw)
  • Het proefpakket
  • Uw contact voorkeur (telefoon/e-mail)