Evenementen

Music & Wine

Wilt u een avond genieten van muziek en wijn? Dat kan!
Op 27 februari van 19.30 – 22.30 organiseren Anna’s Wijnhuisje en HiFi Klubben  een avond waarop u via de beste apparatuur Georgische muziek beluistert én diverse Georgische wijnen proeft.
In Georgische volksmuziek wordt de liefde voor het Georgische land uitgedrukt . De muziek is onlosmakelijk verbonden met de tradities van het tafelen, toosten en wijndrinken.
De meerstemmige klanken roepen herinne­ringen op uit een diep verleden waarin liefde, eer, ridderlijkheid en christelijkheid een grote rol speelden.
De avond vindt plaats bij HiFi Klubben aan de Korte Brugstraat 10 in Breda en de toegang is gratis.
Wilt u erbij zijn? Meld u aan!

Aanmelden kan met een mail naar mail@annas-wijnhuisje.nl.

 

 

 

 

 

 

Anna’s Wijnhuisje 3 jaar!

Op 10 maart vieren we het heuglijke feit dat we 3 jaar bestaan! Noteer het vast in uw agenda en houd deze pagina of Facebook in de gaten voor de details. Binnenkort meer!

Proeverijen

Naast de geplande wijnproeverijen organiseren we ook proeverijen op locatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de wijnen en hapjes die we kiezen. In overleg kiezen we een thema en maken we een mooi avond-/middagprogramma.

Groepsuitjes

Met vrienden, familie of een team gezellige workshops volgen en afsluiten met een proeverij? Georgische hapjes maken, een speurtocht naar het Gulden Vlies en het beschilderen van wijnkistjes behoren tot de mogelijkheden. Prijzen vanaf €24,95 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers en uw wensen.