Annas-Wijnhuisje-header-logo

Over

OVER ANNA’S WIJNHUISJE
Goudbalkje
 

Het begon uit een passie voor wijnen en een levenslange verbinding met kunst. Tijdens een reis kwamen we in Berlijn in contact met Georgiërs en hun wijnen. We proefden de wijnen en waren van ons stuk. Het was een periode waarin al met een aantal ondernemingsplannen gestoeid werd.

Alsof het zo moest zijn, was het plan onmiddellijk duidelijk na het proeven van deze prachtige wijnen. Georgische wijn en kunst gecombineerd in een winkel – dat moest het worden.

Op zoek naar een pand

Thuisgekomen werd gestart met de voorbereidingen en het zoeken naar een geschikt winkelpand begon. Locaties in Breda, maar ook in Amsterdam werden serieus overwogen. Maar uiteindelijk is het prachtige historische pand bij de Grote Kerk van Breda de winnaar geworden. Niet in het minst, omdat ons hart bij de binnenstad van Breda ligt.

Verhuizing

Met een beetje pijn in ons hart verlaten we Breda en verhuizen we zuidwaarts. Een betere locatie, grotere voorraadkelder en het Bourgondische Antwerpen waren de argumenten die tot dit besluit leidden.

Samenwerken als tweede natuur

Het was hartverwarmend om te zien hoe enthousiast mensen reageerden op het idee. Al snel kwamen we in contact met de Georgische gemeenschap in Nederland, die ons actief geholpen heeft om de weg te vinden. Ook bestaande handelaren in Georgische wijn en Galerie First Class Art hebben ons geholpen. De hulp en bereidheid tot samenwerken kwam van alle kanten.

Ook in Antwerpen ontstaan weer mooie dingen!

Vraag het in de winkel.

We zijn u graag van dienst.

Stuur ons een bericht

Stuur een e-mail via ons contact-formulier.
We reageren binnen 48u.

Bel: 0032468091088

Tijdens kantooruren meestal direct bereikbaar.

Stel uw vraag op Facebook

Stuur ons een bericht op Facebook.
We reageren binnen een dag.