Annas-Wijnhuisje-header-logo

Onze wijnen

ONZE WIJNEN
Goudbalkje
 

Anna’s Wijnhuisje kiest voor Georgische wijnen. Deze wijnen vinden we zó bijzonder dat we ons erin gespecialiseerd hebben. Georgische wijnen zijn niet voor beginners. Geen vlakke wijnen, waar je de verschillen moet zoeken – ongelofelijk smaakvol en krachtig. Uitstekende begeleiders van lekker eten zijn het. En ook heerlijk om op zichzelf van te genieten.

Maak kennis met onze mooie wijnen

We willen Nederland laten kennismaken met deze juweeltjes. Want het blijkt dat een topwijn uit Georgië geen uitzondering is – stuk voor stuk zijn de wijnen van onze huizen bijzonder. In onze winkel in Breda geven we u de gelegenheid om met ze kennis te maken. Elke maand laten we u een selectie van deze bijzondere wijnen proeven tijdens onze proeverijen. En natuurlijk bezorgen we de wijn bij u thuis. Was de wijn lekker? U kunt ze makkelijk nabestellen in onze webwinkel. Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan.

Onze soorten Georgische wijnen

Wat mag u verwachten? Het assortiment is heel breed. Bij de rode wijnen ligt de nadruk op zware, droge wijnen. Maar er zijn ook hele mooie, lichtere rode wijnen.
De natuurzoete rode wijnen zijn uitzonderlijk, zeker het proberen waard.

In ons assortiment witte wijnen vindt u zowel droog als zoet. Sommige witte wijnen neigen naar rood en zijn voor hen die vooral van rood houden zeker een uitdaging.
Rosé neemt een kleine plaats in, maar is bij warm weer absoluut een aanrader.
De mousserende wijnen van Bagrationi zijn vervaardigd volgens de Methode Traditionelle en verkrijgbaar in verschillende varianten.
Voor bijzondere gelegenheden kunt u de Icewine proberen!

In Anna’s Wijnhuisje vindt u zeer uiteenlopende wijnen van de volgende merken:

Khareba  Winery  |  Koncho & Co  |  Tbilvino  |  Telavi Wine Cellars  |  Grusignac  |  Shavi Jikhvi  |  Tsiskari  |  Bagrationi

Webshop

Annas-Wijnhuisje-wijnen-ruit

Annas-Wijnhuisje-cadeaus-ruit